Adjudicades les obres de la nova Angeleta Ferrer

Copisa serà l'encarregada de reconvertir l'antiga fàbrica de Can Fàbregas del paper en un termini d'execució de 14 mesos

  • Redacció
  • Dilluns, 30 Novembre 2015 00:00

Angeleta Ferrer nova, Can Fabregas del paper

La nova Angeleta Ferrer ja és més a prop. La Generalitat va adjudicar divendres les obres de l'antiga fàbrica de Can Fàbregas del paper i avança així el procés perquè es posi en marxa el nou centre educatiu. Els treballs tenen un termini d'execució de 14 mesos i això significa que l'edifici es podrà posar en marxa durant el curs 2016-2017.

La Generalitat ha adjudicat les obres de la nova escola Angeleta Ferrer a l'empresa Copisa (Constructora Pirenaica, SA) per un import de 3.444.889,00€ sense IVA. El projecte va sortir a licitació l'agost passat, un cop acabades les tasques d'estabilització i reparació dels diversos espais de la superfície de més de 6.700 metres quadrats que ocupa l'antiga fàbrica de Can Fàbregas del paper, on s'ubicarà el centre educatiu, que s'ampliarà a dues línies.

Catorze mesos màxim

Les obres haurien d'iniciar-se en les pròximes setmanes i un cop iniciades, es dóna un termini màxim de catorze mesos per a finalitzar els treballs. Aquest fet implicarà l'obertura de la nova escola durant el segon trimestre del curs 2016-2017. En un primer moment, es va anunciar que l'escola podria iniciar aquell curs en les noves instal·lacions, però un retard provocat per les prioritats de l’empresa pública constructora Infraestructures.cat. no ho faran possible.

L'escola Angeleta Ferrer estava ubicada a la plaça de Cuba fins al novembre de 2012, quan una inspecció municipal va obligar a desallotjar el centre d'un dia per l'altre perquè no se'n podia garantir l'estabilitat. Des d'aleshores, els alumnes de l'escola, que només té una línia, funciona a l'escola Torre Llauder.