Nou curs universitari amb prop de 3.000 alumnes

El Tecnocampus augmenta el nombre d'estudiants i presenta dues noves titulacions, una d'elles en anglès

  • Redacció
  • Dijous, 01 Octubre 2015 11:13

Ciutat 2014/2015 tecnocampus mataro

El Tecnocampus arrenca el curs aquesta setmana amb més alumnes que mai. Hi ha matriculats prop de 3.000 alumnes, que es repartiran entre els 11 graus i quatre dobles titulacions de grau que s’imparteixen en els tres centres universitaris del TecnoCampus: l’Escola Superior Politècnica, l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa i l’Escola Superior de Ciències de la Salut, adscrites totes elles a la Universitat Pompeu Fabra. El centre universitari incorpora dues noves titulacions aquest any, la doble titulació de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i Fisioteràpia i el grau en Business Management, que s'impartirà únicament en anglès.

Els 3.000 alumnes que inicien classes aquests dies suposen un augment notable respecte les xifres del curs passat, quan hi havia 2.500 estudiants. A més a més, el 50 per cent d'aquests alumnes provenen de fora de la comarca del Maresme, el que significa que el Tecnocampus s'està consolidant com un centre universitari català més.

Ampliació

Per fer front a l'augment d'alumnes, el Tecnocampus ha invertit 68.000 euros, que han permès habilitar sis noves aules i dues sales per a seminaris o reunions en la zona de l’edifici universitari on hi ha Eurecat Mataró, que ha fet una cessió d’espai. Durant l’estiu també s’ha creat un nou espai denominat Punt d’Informació i Atenció a l’Estudiant, que permetrà una primera atenció individualitzada a les persones que demanen informació. Les obres han contemplat altres accions, com l’adequació de la sala polivalent per impartir-hi el nou doble grau en Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.