L’Escola Bressol Cerdanyola inicia la segona fase d’obres

Amb l’inici del curs tindran una nova vorera, 2 lavabos i una bancada de treball

  • Redacció
  • Dimarts, 25 Agost 2015 11:26

Durant el període de vacances escolars és bon moment per fer remodelacions de les instal·lacions. Això és el que han fet a l’Escola Bressol Cerdanyola que ja va aprofitar per tirar endavant la primera fase del projecte de remodelació durant les festes de Nadal i amb les d’estiu han iniciat la segona part. En aquesta ocasió, que es preveu acabar abans no comenci el nou curs, es construeix una vorera perimetral que servirà per garantir un millor accés a les aules, s’habilitarà un nou mòdul amb 2 lavabos, inodors i un canviador a una de les aules d’1 a 2 anys. A més a més es col·locarà una bancada de treball a cada aula per a la manipulació d’aliments.

Escoles Bressol

En la primera fase del procés, que es va acabar de finalitzar a pricipis d’aquest estiu, es van renovar alguns tancaments i es va construïr un nou lavabo adaptat. A les aules dels infants de 2 a 3 anys s’hi ha habilitat un mòdul del lavabo i canviadors separats a través de tancaments de vidre.

L'any vinent la tercera fase

En la tercera fase es preveu adaptar els lavabos i canviadors de la segona aula dels infants d’1 a 2 anys i de l’aula de lactants. A més a més en aquesta última fase de rehabilitació es preveu traslladar la cuina-menjador. Aquesta darrera remodelació es preveu executar l’any vinent. De moment, les dues primeres fases s’han adjudicat a l’empesa Servicons Logic SL encarregada d’executar les obres per un total de 110.644,18 euros.