Graduats 121 estudiants d’enginyeries i audiovisuals a l’Escola Superior Politècnica del Tecnocampus

Aquestà és una de les darreres promocions de la UPC al TCM, ja que actualment tots els graus estan adscrits a la UPF

  • Redacció
  • Dilluns, 20 Juliol 2015 11:15

TCM graduació

Graduats 121 estudiants d’enginyeries i audiovisuals a l’Escola Superior Politècnica del Tecnocampus. Aquesta promoció integra enginyers telemàtics, mecànics, informàtics i industrials, així com alumnes del grau de Mitjans Audiovisuals. L’alcalde, David Bote, va presidir l’acte acompanyat del president del Tecnocampus, Miquel Rey, i altres autoritats.

Fins a cinc-centes persones van ser presents a l’acte de graduació de l’Escola Superior Politècnica del Tecnocampus, que va graduar 121 estudiants dels graus d’enginyeries i mitjans audiovisuals. L’alcalde de Mataró, David Bote, va desitjar sort als graduats en aquesta nova etapa i el president del Tecnocampus, Miquel Rey, va destacar que inicien una etapa plena de reptes. Elisabet Roselló, la padrina de la promoció, va remarcar les grans transformacions socials i econòmiques a les quals hauran de fer front els nous graduat

Aquesta és una de les darreres promocions dels graus que formen part de la UPC, ja que actualment tots els estudis que es realitzen amb el Tecnocampus ja estan adscrits a la Universitat Pompeu Fabra. Per això, Dolors Ayala, delegada del rector de la UPC al Tecnocampus, va agrair l’estreta col·laboració amb aquest centre universitari de Mataró des de la seva creació.