Graduada la promoció més nombrosa de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa

125 alumnes finalitzen els graus d’Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació, Turisme i Gestió del Lleure

  • Redacció
  • Dilluns, 13 Juliol 2015 13:30

Graduació TCM

El Tecnocampus va graduar la promoció més nombrosa de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, amb 125 alumnes. A l’acte hi van assistir unes 600 persones entre graduats, professorat i acompanyants.

L’antiga Escola Universitària del Maresme va graduar dijous passat la seva promoció més nombrosa dels graus d’Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació i Gestió del Lleure i del Màster en Emprenedoria i Innovació. En els 20 anys d’existència no havia graduat mai tanta gent el mateix any, aspecte que constata la bona integració al Tecnocampus i l’èxit dels graus impartits.

Portes obertes al món laboral

L’alcalde de Mataró, David Bote, va presidir l’acte, en el que va demanar als alumnes que mantinguin “la il·lusió d’avui perquè és la benzina pel nou camí que inicieu”. Així mateix, el president del Tecnocampus, Miquel Rey, va destacar que la graduació és el final de l’etapa formativa i que “obre les portes al món laboral”. Montserrat Vilalta, directora de l’escola, i el rector de la UPF, Eladi Baños, van insistir en la necessitat de mantenir un comportament ètic durant la tasca laboral.