Santa Anna, amfitriona de la VII Assemblea de l’Escola Pia

La reunió, celebrada cada 4 anys, s’acorden les línies de treball de tots els centres

  • Redacció
  • Dimecres, 11 Març 2015 14:05

Escola Pia Santa Anna

Els dies 6 i 7 de març, l’Escola Pia Santa Anna va ser l’amfitriona de la VII Assemblea de les Institucions Educatives de l’Escola Pia de Catalunya. En aquesta reunió, celebrada a la sala d’actes de l’edifici de la plaça de Santa Anna, es van trobar més de 200 representants dels educadors, les famílies, l’alumnat, personal d’administració i serveis i membres de les comunitats religioses.

L’objectiu de l’Assemblea és acordar les línies de treball que tota l’Escola Pia es compromet a dur a terme durant 4 anys. Enguany, informen des del centre, s’ha optat per una política única sota el nom de “Projecte per a la interdisciplinarietat a l’aula”. Una proposta promoguda per un equip de vuit persones entre les quals hi ha Estel Paloma i Jordi Garcia de l’Escola Pia de Mataró. Aquest projecte pretén consolidar els aprenentatges dels alumnes a partir de projectes comuns que integrin els continguts de diferents assignatures.

L’Assemblea també va servir per aprovar la política presentada per pares i mares de l’Escola Pia que busca promoure la integració de les eines de comunicació entre escoles i famílies creant un pla de voluntariat per fomentar la participació i convivència de les famílies. Finalment, l’alumnat també va presentar la seva política on engloben enfortir la participació i impulsar l’Escola Verda i els bons hàbits alimentaris.