Cinc escoles recullen aliments per a la Fundació Sant Joaquim

La iniciativa de l’Institut Laia l’Arquera compta amb la col·laboració de més centres

  • Redacció
  • Dimecres, 04 Març 2015 13:13

Projecte solidari Laia l'arquera

Les escoles Torre Llauder, Angeleta Ferrer, Camí del Mig, Camí del Cros i Josep Montserrat de Mataró, participen enguany en la recollida d’aliments per la Fundació Sant Joaquim que organitza l’Institut Laia l’Arquera. El curs passat l’Institut Laia l’Arquera va participar en un projecte pilot impulsat pel Departament d’Ensenyament de Projectes de Servei Comunitari.

Aquest projecte va culminar amb una jornada solidària en la qual es van recollir, gràcies a la solidaritat de les famílies i professorat del centre, 210 quilos d’aliments. Aquest any l’institut s’ha proposat fer un recapte més gran i hi ha implicat cinc escoles de primària del seu entorn. Durant l’última quinzena del mes de febrer, els alumnes de 6è de primària d’aquestes escoles han anat un dia a l’institut i han dissenyat cartells solidaris amb l’ajuda dels alumnes de 4t d’ESO de la matèria optativa d’informàtica. Els alumnes de 6è han explicat després el projecte a la resta d’alumnat de la seva escola  per aconseguir que hi participin portant alguns aliments.

El dia 27 de març se celebrarà la Segona Jornada Solidària de l’Institut Laia l’Arquera amb l’entrega dels aliments recollits.