Setmana de l’orientació professional al TCM

Jaume Gurt, director d'Infojobs, hi va participar

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 03 abril 2014 10:05

Ciutat 2013, jaume gurt-infojobs

Dilluns es va inaugurar al TecnoCampus la 8a edició de la Setmana de la Informació i l’Orientació Professional (SIOP). L’acte va comptar amb la participació de Jaume Gurt, director general del portal de recerca de feina Infojobs.

Gurt va explicar als assistents que actualment 7 de cada 10 ofertes de feina es troben a Internet, i que disposen actualment de 330.925 contactes personals. Segons Gurt, “les empreses valoren molt les capacitats, però també les actituds; tothom ha de fer el que li agradi, el que sap fer, el que el món necessita i valorant el que rep a canvi”. També va explicar als joves que “no serveix estar moltes hores a la feina, el que s’ha de ser és productiu”.

La SIOP mostra tots els recursos formatius que la ciutat ofereix després de l’etapa de formació obligatòria i informació actualitzada del mercat de treball per tal de facilitar el procés de presa de decisions a les persones que iniciïn un procés de definició o redefinició de projecte professional per reencaminar-se laboralment.