Comença la preinscripció amb dos nous grups de P3

El Coromines i l’Àngela Bransuela recuperen les línies suprimides fa un any

  • Redacció
  • Dimecres, 12 Març 2014 13:38

Escoles

La preinscripció d’educació infantil segon cicle, primària i secundària per al curs 2014-2015 va començar l’11 de març i finalitzarà el 21 de març. El gruix de les sol·licituds de preinscripció es concentren en el curs de P3 i en el de 1r d’ESO. Les escoles bressol faran les preinscripcions del 5 al 16 de maig. Per al curs 2014-15 Mataró comptarà amb 58 línies de P3 de 25 alumnes cadascuna, 34 en el sector públic i 24 al sector privat concertat, dues línies més que el curs passat. Això suposa que les escoles Àngela Bransuela i Joan Coromines tornaran a oferir dos grups de P3.

Al primer curs de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) l’oferta passa de 45 a 46 grups: s’augmenta un grup als instituts Miquel Biada i Alexandre Satorras i s’elimina un grup a l’institut Damià Campeny. 

Zona escolar única

Seguint amb la línia encetada fa dos anys, tot Mataró és considerada com a zona única d’inscripció escolar. És a dir, totes les famílies residents a Mataró tenen el mateix nombre de punts per a qualsevol centre escolar, tant públic com concertat, i a tots els nivells educatius de segon cicle d’infantil, primària i secundària