Els alumnes del Thos i Codina es formaran a Media Mrkt

El mataroní és un dels centres dins el conveni entre l'empresa i Ensenyament

  • Redacció - ACN
  • Divendres, 13 Desembre 2013 00:00

Thos i Codina

L’Institut Thos i Codina de Mataró és un dels centres catalans inclosos en el convenis signat entre el departament d’Ensenyament i l’empresa Media Markt, per impartir cicles formatius de grau mitjà de Comerç en modalitat dual als centres i a l'empresa.

Amb la signatura del conveni, Media Markt oferirà als estudiants una formació continuada durant un any, entre l'abril del 2014 i el juny del 2015, als establiments de la companyia arreu de Catalunya o a les oficines centrals, al Prat de Llobregat. Media Markt també col·laborarà amb els instituts per establir una borsa de treball que millori la inserció laboral i facilitarà la utilització de les seves instal·lacions a alumnes i professors del centre educatiu.

Amb aquest acord, el departament d'Ensenyament pretén adaptar l'oferta d'FP dual a les necessitats de les empreses i millorar l'ocupabilitat dels alumnes. A través dels instituts implicats, entre ells el mataroní, el departament es compromet, a més, a donar suport, informar i assessorar sobre els processos de reconeixement acadèmic al personal de l'empresa Media Markt.

A més del Thos i Codina, formen part d'aquests convenis instituts de Sabadell, Lleida, Tarragona i Girona.