L’Escola Balmes estrena Aula de Música amb el Conservatori del Liceu

El centre enceta aquest curs un nou projecte d’innovació pedagògica

  • Berta Seijo
  • Dimarts, 12 Novembre 2013 09:47

Nova Aula de Música del Balmes

L’entesa que durant molts anys hi ha hagut entre l’Escola Balmes, el Conservatori de Música del Liceu i el Centre Catòlic de Mataró –que comparteixen instal·lacions entre La Riera i la Plaça dels Bous–ha donat els seus fruits en forma d’iniciativa pedagògica i curricular adreçada a millorar la formació musical dels alumnes.


El conveni entre entitats es va signar el passat mes de juliol, però tot just acaba de consolidar-se amb la construcció d’una nova Aula de Música, llesta per tal de proporcionar als estudiants un entorn adient amb tot el material que necessiten.

D’Inicial a Primària

Primer, el programa s’implementarà al Cicle Inicial, a través d’una prova de nivell que permetrà conèixer el nivell dels alumnes de tercer de primària que es vulguin incorporar a l’activitat. Després, i progressivament, hi podrà accedir tota la Primària dins l’horari lectiu del col·legi. Cal destacar que la iniciativa s’inscriu en la filosofia general de l’Escola Balmes: concebre els coneixements musicals com una part imprescindible dins l’esquema de formació general de tots els nens i nenes.