12a promoció de Naturòpates

L'acte va tenir lloc el passat 20 de juliol al Centre de Teràpies Manuals (CTM)

  • Redacció
  • Dijous, 05 Setembre 2013 00:00

Ciutat 2013, curs naturopates ctm

El passat 20 de Juliol va tenir lloc l’acte de lliurament de diplomes de la 12ª Promoció de Naturòpates Manuals (Quiromassatgistes), al centre de teràpies manuals (CTM). Aquesta es una nova titulació que ha creat aquesta escola avançant-se al futur, en la qual s’engloben totes les matèries que ja s’ensenyaven fins ara. La duració d’aquest curs és de 2 anys amb un total de 700h lectives.

“El nostre objectiu És que els nostres alumnes surtin d’aquesta escola amb la millor preparació possible i amb aquesta finalitat, també  s’avancin al futur apostant per un ensenyament de qualitat”, explica Esteban Garcia, director del centre.

Creat fa deu anys, CTM és un centre integrat per l’Escola de Teràpies Manuals i Naturopatia, i per un equip de professionals dedicats a la cura i benestar de les persones. En l’àmbit de l’optometria s’ofereix, posant l’accent principalment en la prevenció, un servei d’assessorament per afavorir el bon desenvolupament i funcionament del sistema visual, així com tractaments i solucions als problemes de visió.

En l’àmbit de les Teràpies Naturals oferim una àmplia gamma de serveis, des del drenatge limfàtic, el quiromassatge terapèutic, el quiromassatge esportiu, la reflexologia podal, naturopatia, homeopatia i acupuntura fins a Quàntum-Biorressonància.

Matrícules Obertes
www.ctmmataro.com
93-758-80-27