Sis estudiants del TCM guanyen el Premi Miramar de Ràdio

Per un reportatge sobre els equipaments culturals autogestionats

  • Redacció
  • Dimarts, 02 Juliol 2013 00:00

Premis radio tcm

Un grup d'alumnes del Grau en Mitjans Audiovisuals de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró del TecnoCampus ha estat el guanyador del Premi Miramar de Ràdio amb la peça 'Equipaments culturals autogestionats: les ocupacions'. El lliurament es va fer al Parlament de Catalunya, en un acte presidit per la presidenta del Parlament, Núria de Gispert i en la que els estudiants van rebre el premi lluint samarretes grogues contra les retallades en educació.


Els guanyadors són Guillem Camós, Oriol Corbella, Bruno De Fabriziis, Sara Avilés, Álvaro Geerts i Jordi Casamayor. La peça que van presentar va ser una versió reduïda del reportatge que van realitzar per a l'última pràctica de l'assignatura, sobre els Equipaments Culturals Autogestionats. Una part del premi són pràctiques a RTVE.

Premi d’Honor a Colom

En el mateix acte es va lliurar un premi d’honor al periodista Ramon Colom. En el seu discurs, Colom va reclamar als estudiants que "siguin exigents, que treballin, busquin i intentin saber aquelles coses que no estan als plans d'estudis i que intentin fer-se forts i que busquin els motius, les claus i els arguments de la vida". "No heu de perdre la il·lusió", va manifestar mentre els recordava que la societat els necessita.