Joves de Valldemia i Santa Anna, guanyen el ‘Joves i Conducció’’

Destaca la gran participació de les escoles de Mataró, amb finalistes a totes les categories

  • Redacció
  • Dimarts, 18 Juny 2013 10:21

Joves i Conducció

La Fundació RACC, el Servei Català de Trànsit i l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals van lliurar aquesta setmana els premis del VI Concurs Joves i Conducció adreçat a alumnes de secundària i batxillerat, que persegueix una reflexió entorn a l’alta accidentalitat a les carreteres catalanes en els joves.

Entre els guanyadors, gran paper dels escolars mataronins amb el premi a la millor classe que ha anat a parar a mans del 2n de Batxillerat B de Maristes Valldemia de Mataró, que anirà de viatge a Futuroscope. També d’aquesta escola han guanyat la categoria de relats Mireia Vidal, Carla Morata i Judit Reina, amb el seu relat titulat “De la joventut a la infantesa”. També de Mataró, en aquest cas de l’Escola Pia Santa Anna, han guanyat en la categoria de vídeos Nagore Celada i Marta Romeu amb el seu vídeo “No insisteixis”.

Han concursat en l’apartat de relats, fotografia i vídeo, un total de 1.925 estudiants amb 1.116 grups de 66 poblacions (62 de Catalunya, 3 de les Illes Balears i 1 del País Valencià), de les que destaca la gran participació de les escoles de Mataró, que han situat finalistes a totes les categories del concurs.