Mora demana per carta a Rigau que rectifiqui

Nega haver acordat la fusió i li proposa una reunió amb tots els grups municipals

  • Redacció
  • Divendres, 10 Maig 2013 11:11

entrevista Mora3 copia

L’Alcalde Joan Mora va adreçar ahir dijous 9 una carta a la Consellera d’Ensenyament Irene Rigau demantn-li que rectifiqui el seu anunci al Parlament referent a la fusió de les escoles Angeleta Ferrer i Joan Coromines. En la missiva, Mora expressa a Rigau la seva “sorpresa i decepció per una resposta que en cap cas respon a la realitat".

"Lamento profundament les imprecisions perquè mai aquest alcalde ha pactat, acordat o assumit la integració de les escoles Angeleta Ferrer i Joan Coromines en un únic centre, mai”.

Mora torna a deixar aquesta opció en el marc de “un escenari totalment obert i emmarcat en un debat absolutament teòric” en el que enumera les tres opcions que hi ha sobre la taula –escola de dues línies, una línia de primària i una de secundària o la fusió.  L’Alcalde recorda que es va acordar no decidir “sense la participació activa de l’Ajuntament i les comunitats educatives” i adverteix el Departament que “aquest Ajuntament difícilment podria acceptar decisions unilaterals”. Per últim Mora remarca les divergències entre els projectes educatius del Coromines i l’Angeleta i planteja a la Consellera una reunió de la màxima urgència entre la pròpia Rigau, l’Alcalde i representants dels grups municipals mataronins.