Hartmann invertirà 10 milions d'euros entre 2019 i 2021

La inversió es repartirà entre la planta de Mataró i la de Montornès del Vallès

Ciutat 2013, Hartmann
La multinacional alemanya Hartmann, especialitzada en el sector sanitari i coneguda per les seves tiretes, destinarà 10 milions d'euros a les fàbriques de Mataró i Montornès del Vallès. Amb aquesta inversió, que s'administrarà gradualment entre 2019 i 2021, es pretén adquirir maquinària per augmentar l'eficiència de les instal·lacions.

Actualment, la fàbrica de Mataró actua com un centre amb una competència a nivell mundial en la fabricació de productes sanitaris adhesius, com ho són les famoses tiretes d'aquesta marca. Mataró és l'encarregada d'assumir pràcticament la producció mundial de les tiretes, a més de fabricar esparadraps i apòsits. 

Ciutat 2017, Hartmann

D'altra banda, la fàbrica de Montornès del Vallès produeix productes que tracten la incontinència adulta.La part de la inversió destinada a la planta de Montornès vol millorar la seva productivitat per aconseguir que produeixi per a més països del sud d'Europa, a part d'Espanya i Portugal, i del nord d'Àfrica.

Hartmann s'expandeix amb Procter & Gamble

L'any passat Hartmann va adquirir Lindor, marca del grup Procter & Gamble a Espanya i Portugal. Aquest moviment va permetre que el grup absorbís 200 persones de forma directa i 100 de forma indirecta. D'aquesta manera, el grup ha augmentat la seva facturació en un 52% i pretén seguir augmentant els beneficis any rere any mitjançant inversions.