ALDI obrirà un nou supermercat a Mataró

Apostant per la contractació local, l’obertura generarà 15 nous llocs de treball

Supermercat Aldi

La cadena de supermercats i alimentació ALDI inaugurarà el proper 29 de juny un nou establiment a Mataró que generarà 15 nous llocs de treball. La botiga estarà ubicada a la carretera de Barcelona 55, i comptarà amb 1.200 m² de supermercat. L'horari serà el mateix que la resta de botigues de la cadena: obriran de dilluns a dissabte de 09:00 h a 21:30 h.

ALDI aposta per oferir un ampli ventall de productes en les categories d'alimentació, drogueria, higiene i basar. En el nou establiment d'ALDI a Mataró els clients podran trobar més de 2.500 productes amb tot allò que necessiten: productes frescos, envasats, regionals, i més de 200 productes ecològics.

Supermercat Aldi

Inauguració amb degustació de productes

El dia de la inauguració del nou supermercat, tots els clients que assisteixin a la botiga podran gaudir d'una degustació de productes ALDI i de cuina en directe a més d'una promoció inaugural per una compra superior als 25 euros.

Una inversió a tota Espanya

Amb aquesta nova superfície, ALDI sumarà 58 establiments a Catalunya, 32 dels quals a la província de Barcelona. La cadena té previst obrir un total de 32 noves botigues per tota Espanya, resultat d'una inversió de 97 Milions d'euros.