La fira BSTIM d’Igualada, aparador per a Cooperatextil

La trobada vol facilitar l’establiment de relacions comercials entre empreses industrials i gestors de productes

  • Redacció
  • Dilluns, 29 Febrer 2016 11:24

Cooperatextil BSTIM

La plataforma Cooperatextil va participar la setmana passada a la fira BSTIM d’Igualada. Per segon any consecutiu, aquesta iniciativa sorgida al Tecnocampus va ser present a la trobada per captar produccions d’altres països o territoris.

El passat 24 de febrer, Cooperatextil va donar a conèixer totes les solucions a les necessitats de fabricació tèxtil a la fira BSTIM d’Igualada. Es tracta d’un saló professional que vol donar resposta a les necessitats d’aprovisionament en proximitat de peça acabada de marques i distribuïdors del sector de la moda amb l’objectiu final de facilitar l’establiment de relacions comercials entre empreses industrials tèxtils i gestors de produccions.

D’aquesta manera, la plataforma Cooperatextil, formada per tallers i empreses, principalment de Mataró i Sabadell, però també d’altres municipis del Maresme, el Vallès Oriental i Barcelona, van mostrar la varietat de serveis que ofereixen: des de teixits i tints, fins a fabricadors, passant per confeccions, planxes i talls. A la fira hi van assistir la regidora de Promoció Econòmica, Dolors Guillen, i el president de la Fundació Tecnocampus, Jaume Teodoro.