Nou director general de Cetemmsa

Joan Carles Fajardo és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses

  • Redacció //Foto: cedida
  • Divendres, 12 Setembre 2014 10:57

Ciutat 2014/2015 joan carles fajardo-nou director de cetemmsa

El centre tecnològic avançat Cetemmsa,  ha nomenat a Joan Carles Fajardo nou Director General. Mataroní de 42 anys, Fajardo és llicenciat en Administració i Direcció d’empreses, Màster en mercats financers i en societat de la informació i del coneixement i Diplomat en economia aplicada. 

El nou director també col·labora com a docent universitari d’assignatures de grau i de màster relacionades amb organització d’empresa i innovació a l’UOC, TCM, entre d’altres. Joan Carles Fajardo, membre de l’equip directiu de CETEMMSA des de l’any 2001, ha ocupat diferents llocs de responsabilitat, sent el seu darrer càrrec el de Director Financer. Amb un clar perfil de gestió empresarial i relacional, comenta que “des de la direcció general el meu objectiu és aprofundir en la sostenibilitat del model de negoci i en les relacions territorials i institucionals”. Substitueix en el càrrec a Anna Escoda, també

La junta també va aprovar per unanimitat la incorporació de Carbures Europe S.A. com a nou patró del centre tecnològic. Segons explica Ivan Contreras, el seu representant, “la incorporació de Carbures a Cetemmsa ha de representar un impuls en el desenvolupament de noves estructures de fibra de carboni que afegeixin noves funcionalitats com ara la sensorització,  millorant d’aquesta manera el procés de fabricació i les prestacions del producte final”.