Formació per a Pimes i Autònoms en gestió de nòmines i Seguretat Social

La formació està adreçada a tots aquells professionals que vulguin començar a gestionar un negoci

  • Redacció
  • Dijous, 08 Maig 2014 11:52

Ciutat 2013, formació a pimes

La PIMEC de Maresme-Barcelonès Nord assessorarà els empresaris en conceptes salarials, deduccions, tipus de nòmines i contractes, bases i tipus de cotitzacions, i gestió d’accidents laborals.

És necessari quantificar correctament totes les partides relacionades amb els treballadors per obtenir el màxim rendiment empresarial. PIMEC Maresme – Barcelonès Nord ofereix un curs, gratuït i obert a totes les pimes i autònoms, sobre la realització i la gestió de les nòmines i els tipus de cotització a la Seguretat Social. La formació està adreçada a tots aquells professionals que vulguin començar a gestionar un negoci i es vulguin informar sobre els conceptes salarials i no salarials, les deduccions, els tipus de nòmines i de contractes, les bases i tipus de cotitzacions a la Seguretat Social, i la gestió dels possibles accidents laborals.

En una pime, els costos del personal és un dels blocs més complexos de calcular i, per aquest motiu, s’han de quantificar correctament totes les partides relacionades amb els treballadors a l’hora de dissenyar el pressupost, calcular el benefici o, fins i tot, contractar a alguna persona més.

Per tots aquests motius, PIMEC Maresme – Barcelonès Nord vol ajudar les pimes i els autònoms a gestionar correctament la part de recursos humans de les empreses perquè obtinguin el màxim rendiment possible de la seva companyia. El curs, gratuït i obert a totes les pimes, té una durada de 30 hores.  i comença el pròxim 14 de maig.