Crida als preferentistes a acollir-se a l’arbitratge

Mora recorda que aquesta via és complementària a la judicial i que el termini acaba el dia 30

  • Redacció
  • Dimecres, 19 Juny 2013 13:25

Oficina Preferents

El proper dia 30 de juny acaba el termini dels afectats per participacions preferents per demanar acollir-se a un procediment arbitral en el seu cas i des de l’Ajuntament de Mataró es recomana acudir a l’oficina d’atenció i acollir-se a l’arbitratge. Explica l’Alcalde Joan Mora que “volem fer una crida per aprofitar l’oportunitat de l’arbitratge, el ritme de consultes és important però el ritme de persones de Bankia no és tant elevat, ens sembla que no poden deixar passar l’oportunitat i que siguin enganyats per tercera vegada, els afectats han de saber que l’arbitratge funciona, i no bloqueja la via judicial, és complementària”.

Via gratuïta

 “L’arbitratge és una via gratuïta i que sempre que es demostri que no tenien coneixements del que adquirien, els hi tornaran els diners, tots”.


En aquest sentit l’Alcalde lamenta que el ritme de tramitació no estigui sent l’esperat “l’arbitratge és una una oportunitat que ens vam guanyar la ciutat amb esforç, no pot ser que la desaprofitem, que l’estigui aprofitant Caja Madrid i Bancaja i els afectats per Laietana no”.

Complementari amb via judicial
Des de l’Ajuntament de Mataró es recorda a una setmana del final del termini que la via arbitral no exclou la judicial: “Recomanem que tothom es posi en mans d’una via que és gratuïta i que està donant fruïts. Si finalment amb l’arbitratge no els resolen el cas, igualment podran recórrer a la via judicial”, explica Mora.