Albert Om fa riure a un Ateneu gairebé ple

L'última emissió fora d'estudi de 'L'hora del pati' s'ha fet a Mataró

Aquest matí, el periodista Albert Om ha portat el seu programa, L'hora del pati, a l'Ateneu de la Caixa Laietana. La cita, ha començat a les 8 del matí, i el programa no ha finalitzat fins a les 12 del migdia, hora en què la sala estava gairebé plena amb unes 250 persones. El programa d'avui ha estat una edició molt especial, ja que ha estat l'última emissió que l'equip fa fora d'estudi, ja que L'hora del pati arribarà a la seva fi a les ones el divendres que ve, degut a que a partir del setembre Om serà l'encarregat de les tardes de TV3.

Els presents a l'emissió mataronina han pogut veure, entre d'altres coses, personatges destacats de Mataró com l'àvia Remei, l'Espartac Peran i Pep Plaça, que han estat sotmesos a les preguntes del trio Teatre de Guerrilla que més tard també ha tingut el seu espai en el programa, una tertúlia amb el presentador. En aquest espai han aprofitat per recordar les seves experiències (o no experiències) a Mataró, per parlar sobre temes d'actualitat en clau d'humor com Beckham i per fer posar vermelles a algunes de les espectadores amb preguntes sobre la seva roba interior.

També s'ha pogut gaudir d'una actuació musical, la de Quim Vila, que ha interpretat una cançó composada expresament per al programa, amb una lletra referent a aquest i als seus colaboradors. A més a més, avui ha estat el dia escollit per fer celebrar el concurs d'una moto pels oients del programa, que després de les seves fases ha arribat a la final amb 60 participants. Finalment, el premi ha estat per per una noia de Teià.

El matí ha passat de manera ràpida i amena, amb un públic que no ha parat de riure, però també amb una certa melancolia per ser aquesta, com ja hem dit, l'última vegada que L'hora del pati surt de l'estudi abans del seu final.