Els Jocs Mundials de policies i bombers comptaran amb 13 membres de la policia local

Barcelona, després dels Mundials de natació, encara té un altre gran esdeveniment esportiu a organitzar aquest estiu. Del 27 de juliol al 3 d’agost es celebraran a la capital catalana els desens Jocs Mundials de Policies i Bombers. Uns jocs amb més participants que els Jocs Olímpics i que mou una maquinària d’envergadura similar o major a les olimpíades que es celebraran l’any que ve a Atenes.

Per primera vegada en la seva història, la Policia Local participarà en uns jocs com aquests. Seran tretze els Policies Locals que competiran, onze en mitja marató, un en windsurf i un altre en squash, que hauran de lluitar amb els més de tretze mil atletes que competiran en aquests jocs en les 64 disciplines esportives diferents.

Les dates
Els integrants de la delegació esportivo-policial mataronina tenen ja marcades les dates de les seves proves. Del 29 de juliol al 2 d’agost es disputarà l’squash, de l’1 al 3 d’agost es disputara el windsurf i la prova amb més mataronins, els 21 quilòmetres, es correrà el 2 d’agost.

Cugat Comas // Freqüència Iluro