El Tot Mataró es mostra solvent a Gavà i atrapa el líder

L'equip groc-i-negre remunta després d'un inici dolent

El Tot Mataró JHM va aconseguir guanyar a Gavà una vegada més, tal com ho havia fet la temporada passada i a la primera fase d'aquesta, demostrant la seva superioritat sobre l'equip gavanenc, que d'aquesta manera ja queda fora de tota possibilitat d'entrar entre els dos primers. A més la derrota del GEiEG a Palautordera permet l'equip que dirigeix Josep Maria Guiteras atrapar-lo en el primer lloc i recuperar al màxim les esperances d'assolir el primer lloc. El Tot Mataró JHM torna a dependre d'ell mateix i el dissabte vinent tindrà un altre partit clau a casa davant del Bordils, que també s'ha situat al capdavant de la taula amb els mateixos 7 punts que El Tot Mataró i GEiEG. En el partit El Tot Mataró va demostrar la seva superioritat, però va haver de remuntar un inici molt dolent en el qual el Gavà s'havia avançat per 6-0. L'entrada de Raga i Busquets, formant amb Sergi Rodríguez la primera línia, va servir per desencallar el joc atacant, i l'augment també de la intensitat defensiva, que havia estat nul·la al començament, va servir per anivellar el marcador abans del descans.A la represa els locals van agafar novament tres gols d'avantatge, però la defensa i el contraatac van servir per clavar un parcial de 0-7 i agafar un avantatge que l'equip mataroní ja no deixaria escapar, i fins i tot va augmentar al final davant un equip local entregat.

GAVÀ- EL TOT MATARÓ JHM 26-32

GAVÀ: Cañamero i Crosman porters; Esteve (4), Llorens (2), Antic (1), Ràfols (4), Cahisa (3), Carbonell (3), Roda (1), Reverter (2), Castañera (1), Biscarri (2), Rafanell (2),Castellano (1).EL TOT MATARÓ JHM: Carles Núñez i Alberto Ruiz porters; Bernat Batlle, Marc Fuster (2), Roger Capdevila (3), Sergi Rodríguez (7), Albert Castelló (2), Toni Busquets (7), Marc Raga (6), Quique Sàenz (1), Ferran Rivera (1), Raul Mangas (2), Sergi Tria i Pere Cuquet (1).PARCIALS CADA 5': 4-0, 6-3,8-5,11-8,12-12,17-15 descans; 20-19, 21-24, 23-26, 24-30, 24-30, 26-32.