Presentació

“Capsulitis” és el nom popular d’una lesió però que aquí l’utilitzarem per donar petites “capsules d’informació”

Blocs, capsulitis-presentació

Abans que res, farem les presentacions habituals, em dic Enric Cortés i Martorell i fa més de 10 anys que vaig començar a treballar en això que en diem Fisioteràpia, tot i que a mi m’agrada més la consideració de “professional de la salut”. Per què? Doncs perquè moltes vegades no només ajudem a resoldre problemes de tipus neuro-múscul-esquelètics, sinó que també donem consells de salut i pautes per a una vida més saludable.


Aquest bloc s’anomena “Capsulitis” que com és el nom popular d’una lesió bastant comuna que pateixen els practicants d’esports de pilota on hi intervenen les mans, però que aquí l’utilitzarem per donar petites “capsules d’informació” en forma d’escrits sobre temes que puguin ser d’interès per a tots els lectors; tant esportistes, com gent més aviat sedentària, o nens i fins i tot per a la gent gran.

En aquest nou espai que inaugurem volem ajudar-vos a viure de forma més saludable, donant-vos informació sobre tots aquells temes en que la fisioteràpia pot ajudar-vos, resolent els vostres dubtes i donant-vos algunes pautes per prevenir aquelles lesions que podem patir de forma més habitual.

Res més, espero que aneu seguint els escrits d’aquest bloc i si teniu qualsevol dubte que vulgueu que tingui resposta a través d’aquest espai el podeu dirigir a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Salut!

Enric Cortès

Em dic Enric Cortés i Martorell, vaig néixer a Mataró l’any 1981 i fa més de 10 anys que em dedico a la fisioteràpia i la cura de la salut. Després de treballar en diferents centres mèdics i clubs esportius del Maresme, el Vallès Oriental i el Barcelonès, l’any 2012 vaig obrir la meva pròpia consulta de fisioteràpia a Mataró, “Més Salut! – Fisioteràpia personal”, on puc aplicar els meus coneixements de fisioteràpia, emfatitzant la relació propera que crec necessària amb l’usuari per tal d’aconseguir els millors resultats per a la seva salut.

Lloc Web: mes-salut.cat