Quatre feines

Gairebé cada dia, matí i tarda, en els domicilis rebem publicitat amb impresos oferint articles a preus més barats, la qual cosa comporta comandes als fabricants de papers, treball a les impremtes, feina als ciutadans a recollir de l'entrada o bústia del seu domicili papers de diferents mides.

Gairebé cada dia, matí i tarda, en els domicilis rebem publicitat amb impresos oferint articles a preus més barats.Pot semblar que això dóna feina només als repartidors dels papers. En realitat això comporta comandes als fabricants de papers, treball a les impremtes, feina als ciutadans a recollir de l'entrada o bústia del seu domicili papers de diferents mides. Feina a llegir les diverses ofertes i finalment llençar els papers. Alguns seguidament de recollir els impresos els tiren a la vorera o a la calçada, actitud que dóna feina als recollidors d'escombraries dels carrers... Els botiguers que donen a conèixer productes per poder vendre'ls, seguidament passen comandes a les fàbriques. Aquesta publicitat té efectes positius, ja que si no fos així no tindria la continuïtat i augment que sovint els ciutadans trobem als domicilis.Actualment, no només es fa publicitat per la tele, la ràdio i la premsa. També els impresos distribuits als domicilis van augmentant per incrementar les vendes. La societat de consum necessita que els ciutadans comprin, les botigues venguin, i les fàbriques tinguin feina. L'atur és un enemic de les vendes i això repercuteix a les fàbriques en general.Els que estan compromesos en el pagament d'hipoteques es veuen obligats a reduir el consum de productes. La crisi que afecta al ram de la construcció, significa menys feina pels paletes, manobres, pintors, guixaires, fusters, lampistes, fàbriques de material sanitari i molts sectors complementaris.Una altra de les feines difícils de resoldre és arribar a fi de mes, atès que cada vegada tot és més car. Fóra un èxit que en els papers de publicitat que es reparteixen als domicilis donessin alguna solució a la crisi actual que estem patint.Tot i que els mitjans de comunicació cada dia parlen de la crisi actual, dels dos milions i mig de persones que hi ha a l'atur, han dedicat una estona a la gran festa del tomàquet que s'ha celebrat en una població, on tones de tomàquets anaven als caps de la gent i a terra hi havia dos pams de gruix.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: