El torró de quicos de Nougat és el nou Torró d'en Santi

La Fundació El Maresme i la Pastisseria Nougat tornen a tenir preparat un nou torró solidari per aquest Nadal

  • Marta Gómez
  • Dilluns, 28 Novembre 2016 09:40

Torró d'en Santi 2016

Nova edició del Torró d'en Santi. Com a una nova cita al calendari mataroní i nadalenc, aquestes postres solidàries tornen a tenir gust. I és que el torró de quicos de la Pastisseria Nougat ha estat l'elecció per a definir-se com el torró solidari d'aquest Nadal. Així, la Fundació El Maresme i la Pastisseria Nougat han tornat a col·laborar conjuntament en aquesta iniciativa que ja arriba a la cinquena edició.

De cada un dels torrons venuts es destinarà un euro a la Fundació perquè aquesta pugui seguir amb les tasques per a la integració i millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Procés participatiu

Aquesta vegada l'elecció del gust del torró ha anat a càrrec dels mateixos usuaris de la Fundació, que en una jornada de tast, van decidir quin era el que més els hi havia agradat. L'acció va comptar amb la participació de cinquanta usuaris organitzats en grups de deu persones. El procés es va fer tastant diferents torrons a cegues, és a dir, sense saber de quin gust es tractava.

Torró de quicos, el clàssic

El torró d'en Santi d'aquest any és el de quicos, superant per poc pel torró de llimona, mel i speculoos. El de quicos és un dels clàssics de la Pastisseria Nougat. De fet, aquest establiment del carrer Sant Josep, ha decidit que d'ara endavant, aquest torró rebrà directament el nom "Santi", en record d'aquest primer procés selectiu.

Més novetats

En aquesta edició el procés selectiu del sabor del torró no ha estat l'única novetat. Tot el projecte en si s'ha renovat i aquest 2016 s'ha volgut apostar per la personalització del producte final. Així tots i cadascun dels usuaris de la Fundació han transmès la seva personalitat creant una etiqueta única, feta a mà, amb el nom i l'empremta digital que acompanyarà cada barra de torró. Un torró que es podrà trobar a la mateixa Pastisseria Nougat i a la Fira de Nadal de la Plaça Santa Anna.