El festival solidari de Radio Tele Taxi a l'Illa Fantasia supera les 100 tones d'aliments recollides

El seu impulsor, Justo Molinero, assegura que el certamen s'ha convertit en "un clàssic" i agraeix l'alta participació

  • ACN // Foto: ACN
  • Dilluns, 16 Setembre 2019 09:03

Illa Fantasia Radio Tele Taxi 2019

Amb banyador i dins de la piscina. Així és com els milers d'assistents a la nova edició del festival solidari de Radio Tele Taxi a l'Illa Fantasia, a Vilassar de Dalt, han pogut gaudir durant aquest cap de setmana de l'espectacle musical de més de 40 artistes. El festival té l'objectiu de recollir aliments per pal•liar les necessitats bàsiques de més de 150.000 famílies de Catalunya i, tal com ha explicat a l'ACN el seu impulsor, Justo Molinero, l'objectiu s'ha assolit amb èxit i, enguany, s'ha tornat a superar les 100 tones d'aliments recollits.

El festival va arrencar a les nou del matí i es va allargar fins al vespre. Per poder-hi participar, els assistents van haver de pagar una entrada a un preu molt reduït i aportar un lot d'aliments bàsics.

El Banc d'Aliments s'ha encarregat de tota la infraestructura necessària per emmagatzemar els aliments al llarg del dia, que contribuiran a pal•liar les necessitats bàsiques de 150.000 famílies catalanes. Tal com ha explicat Justo Molinero, la intenció de Radio Tele Taxi i del Banc d'Aliments és "institucionalitzar" aquest acte fins que "la conjuntura econòmica faci innecessàries aquest tipus d'accions".

Pel que fa als artistes que han actuat al llarg d'aquest diumenge, s'hi compten Estopa, Gemeliers, Gemelos Cortés o el Arrebato.