Les platges de Mataró estaran tancades la nit de la revetlla de Sant Joan

Es permetrà l'obertura de guinguetes, però no es podrà accedir a la sorra ni allargar els horaris d'obertura

  • Redacció / ACN
  • Divendres, 12 Juny 2020 15:25

Mataró Platja Post Revetlla Sant Joan

L'Ajuntament de Mataró opta també per tancar les seves platges per la revetlla de Sant Joan, des de les vuit del vespre del 23 de juny i fins l'endemà al matí. La decisió arriba després de l'anunci de Barcelona i de l'efecte dominó que això ha provocat en diversos municipis del Maresme i l'àrea metropolitana.

El consistori ha informat que sí que permetrà l'obertura de les guinguetes dins l'horari permès i sense excepcions, però que en cap cas es podrà accedir a la sorra. Tampoc es permetrà organitzar revetlles amb sopars al carrer la nit de Sant Joan, un extrem que confirma la suspensió de la tradicional revetlla del carrer Sant Joan de Mataró, que aquests dies hauria de celebrar la seva particular festa major.

L'Ajuntament de Mataró també informa que no s'autoritzaran fogueres i que no es podran fer revetlles amb sopars al carrer la nit de Sant Joan. L’Ajuntament concedirà permisos per realitzar-les en dies posteriors en funció de les condicions que es permetin per a aquelles dates (vinculades al pas a fase 3 o a la situació de nova normalitat en què ens trobem).