El Festival Poesia i + torna al Maresme

Del 4 al 14 de juliol, la comarca esdevé punt de trobada de poetes reconeguts en l'escena catalana i d'autors singulars que donaran a conèixer la seva obra

  • Redacció //Jairo Vargas
  • Dilluns, 01 Juliol 2019 12:00

Maresme 2017/2019, poesia i +

Ja queda menys perquè el Maresme aculli una de les cites més esperades pels aficionats a la poesia. Del 4 al 14 de juliol, la comarca celebra la 14a edició del Festival Poesia i +, una cita creada a Caldes d'Estrac que s'ha anat estenent a altres municipis com Canet de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Alella, Arenys de Mar i Dosrius. L'objectiu de l'esdeveniment és reivindicar la força i la vigència  de la paraula en espais singulars del Maresme i amb un aforament reduït.


Per a tots els gustos

Aquest any, els artistes convidats destaquen, com sempre, per la diversitat d'estils. Està confirmada la presència del cantautor Albert Pla  (diumenge 7), de l'actriu Sílvia Bel (dissabte 13), l'artista polifacètic Rodrigo Cuevas (diumenge 14), Pau Riba i l'Orchestra Fireluche (dissabte 6), Pascal Comelade i Enric Casasses (dijous 4) o l'escriptora Anna Pantinat (dissabte 6).

Cita clau

Es tracta del festival de poesia més important fora de Barcelona. A més a més, l'edició del cartell d'aquest any està firmat per la il·lustradora Cristina Dora. La imatge d'aquesta 14a edició ret així homenatge als tatuatges, amb un lema molt encertat: "+ poesia si us plau".

Maresme 2017/2019, poesia i +

Mataró també s'hi suma    

El 5 de juliol Mataró repetirà com una de les seus de la programació del Festival Poesia i +. A partir de les 18.30 h el municipi convidarà els espectadors a gaudir d’un passeig a través de diferents disciplines artístiques. Les activitats són gratuïtes i començaran a la Casa Coll i Regàs amb Pía Sommer i l’artista mataroní J.M. Calleja.
Després, l’acció es traslladarà al pati de Ca l’Arenas per escoltar Ivette Nadal i Caïm Riba, preàmbul del final de festival a la Biblioteca Pompeu Fabra, on es podrà gaudir de Seward, Javier Gallego “Crudo” i Pau Vallvé.