En marxa el projecte de promoció econòmica Quatre Ribes

Mancomuna els serveis de promoció econòmica i ocupació dels municipis d'Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius i Òrrius

Quatre Ribes

Els alcaldes dels municipis d'Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius i Òrrius han presentat el projecte Quatre Ribes, que té l'objectiu d'optimitzar els recursos en l'ajuda a emprenedors, una borsa de treball o el suport en la selecció de personal per a les empreses locals entre altres accions.

L'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, ha explicat que els quatre municipis s'han agrupat perquè "hi ha qüestions que desborden els límits dels municipis i ens hem d'entendre per poder donar els millors serveis als nostres ciutadans"

A la presentació també s'ha visionat l'spot promocional, que es pot visualitzar a les xarxes socials de les diferents localitats.

Entrevistes de treball en pocs minuts

El projecte presenta solucions innovadores per tal d'incentivar la inserció laboral dels ciutadans i facilitar els processos de selecció a les empreses. Per aquest motiu ja han començat a celebrar-se entrevistes en format speed-dating, que consisteix en què les empreses coneguin personalment els candidats en pocs minuts.

Aquests candidats sorgeixen de la borsa de treball de Quatre Ribes, gestionada pels ajuntaments. D'aquesta manera s'assegura la professionalitat, tant d'empreses com de treballadors, gràcies a les entrevistes de selecció que es duen a terme des de l'organisme.

Facilitar la legalització d'una empresa

Com que Quatre Ribes incideix en el paper dels emprenedors dins del teixit empresarial local, compta amb un Punt d'Atenció per Emprenedors (PAE). Un dels elements més destacats d'aquest servei és el que permetrà facilitar la constitució i legalització d'una empresa amb un sistema electrònic, ràpid, eficient i gratuït.