Tret de sortida per una nova edició de la Prevent Moonrunning

La recaptació es destinarà als Campus de Futbol i Natació per a nens i nenes amb paràlisi cerebral i a l’Associació Llavaneres contra el Càncer

prevent Moonrunning

Un any més la Fundació Prevent ha presentat a l’Ajuntament de Llavaneres la nova edició de la cursa Prevent Moonrunning que tindrà lloc el dissabte 30 de juny en aquesta localitat del Maresme. La cursa tindrà activitats per a totes les edats i estarà adaptada per a corredors amb discapacitats.

La Prevent Moonrunning és una cursa cent per cent solidària i la seva recaptació es destinarà als Campus de Futbol i Natació per a nens i nenes amb paràlisi cerebral i a l’Associació Llavaneres contra el Càncer, entitat local amb una forta vinculació a la cursa.

Es podrà escollir entre proves de trail de 8 i 15 Km i un circuit urbà de 5 km. Per la seva banda, els més petits podran participar a la Run Kids, per edats compreses entre els 4 i els 12 anys, on es podran córrer distàncies de 150 m, 500 m, 750 m i 1000 m sense sortir del Parc de Ca l’Alfaro.

Durant la cursa hi haurà exhibicions d’esport adaptat, música, i activitats pels nens i nenes, les quals completaran aquesta jornada que té una vocació clarament festiva al voltant de l’esport, la inclusió i la solidaritat on tothom hi té cabuda.

Una cursa amb cada cop més suport

A l’acte de presentació han assistit l'alcalde de Llavaneres, Nani Mora, el regidor d'Esports, Juan Antonio Casado, la directora de la Fundació Prevent, Montse Moré, i la presidenta de l’Associació Llavaneres Contra el Càncer, Salomé Royo.

El consistori dona suport en l’organització d’aquesta jornada esportiva que té com a objectiu principal promoure la normalització de les persones amb discapacitat en l’esport.