Canet Rock col·labora en el concert a favor d'acollir refugiats

Serà l'onze de febrer al Sant Jordi, amb intèrprets com Lluís LLach, Sílvia Pérez Cruz o Manolo García

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 12 Gener 2017 00:00

Cultura 2014/2015, Silvia Perez CruzA poc a poc es coneixen els primers detalls sobre el concert del pròxim 11 de febrer al Palau Sant Jordi dins la campanya 'Casa nostra, casa vostra' a favor d'acollir refugiats. El cantautor Lluís Llach, juntament amb l'actriu Sílvia Bel, Manolo García, Macaco i Sílvia Pérez Cruz, són alguns dels artistes confirmats que participaran en el Gran Concert per a les Persones Refugiades. A més, la companyia La Fura dels Baus farà un gran muntatge com a fil conductor del concert, promogut per la campanya 'Casa nostra, casa vostra'. A més d'aquests hi haurà fins a 50 artistes més.

Tots els beneficis que generi el concert es destinaran a un projecte d'ajudes econòmiques a les organitzacions que treballen en migració i refugi a Catalunya o als països d'origen o de trànsit. El concert compta amb la producció de Primavera Sound, amb la participació de Canet Rock i Clippers.

El moviment 'Casa nostra, casa vostra' interpel·la les institucions perquè donin una resposta més clara i contundent al problema dels refugiats, aconseguir que les institucions catalanes actuïn i deixin de banda la inacció de l'estat espanyol per poder començar a acollir persones refugiades a Catalunya.