Més seguretat viària i més places reservades al Pla de l’Avellà de Cabrera

Les persones empadronades al municipi poden sol·licitar, per només 10 euros, tenir garantit l’aparcament en caps de setmana i festius durant l’estiu

Pla de l'Avella - Cabrera de Mar

Aquest any, l’àrea verda del Pla de l’Avellà ofereix 50 places més d’aparcament gratuït per a les persones residents al municipi que ho sol·licitin. Aquesta mesura beneficiosa pels ciutadans va acompanyada, a més, de l’augment de la seguretat viària a la zona amb noves marques viàries que faciliten la visibilitat de 20 passos de vianants.

10 euros per aparcament garantit

L’espai d’aparcament, habilitada per als caps de setmana i festius d’estiu, del Pla de l’Avellà ha crescut recentment en un 15%, incorporant zones d’estacionament a diversos trams dels carrers Montblanc, Montjuïc i Ronda Catalunya. A més, s’afegeix també com a novetat la possibilitat que les persones residents al Pla de l’Avellà puguin adquirir un distintiu per a convidats, al preu de 10 €, prèvia sol·licitud a l'Ajuntament.

20 passos de vianants

Els conductors que es desplacin pel municipi ara poden identificar amb major facilitat els vianants que caminin per la zona a una vintena de passos de vianants situats al Pla de l’Avellà. La mesura ha estat impulsada per l’Ajuntament de Cabrera de Mar, i seguint les indicacions i mesures recollides al Pla de Seguretat Viària municipal, s’ha procedit recentment a fer més visibles aquests passos mitjançant línies grogues pintades a la calçada en el sentit de la circulació 4 metres abans.

Aquesta actuació ha suposat haver de renunciar a algunes places d’estacionament. Tot i això, des de l’Ajuntament es valora com una pèrdua assumible tenint en compte el benefici que suposa per a la seguretat viària i la disponibilitat de places lliures.