Se suspèn la 21a edició de La Garrinada argentonina

La decisió presa "per prudència i responsabilitat" s'ha fet pública en un comunicat que també anuncia un cicle musical de petit format per compensar la suspensió

  • Red - Argentona Comunicació
  • Dimarts, 30 Juny 2020 16:13

Argentona 2014/2015, Garrinada

Aquest 2020 estava prevista la 21a edició de la Garrinada, però finalment la crisi sanitària ha obligat a suspendre-la. La decisió l'han comunicat en un comunicat conjunt La Garrinada i l'Ajuntament d'Argentona, que han explicat que la decisió ha estat presa "per prudència i responsabilitat, i amb l'objectiu de celebrar aquest esdeveniment l'any vinent amb normalitat". Per compensar aquest buit que deixa la Garrinada, la programació de Festa Major inclourà quatre concerts de petit format al pati de l'escola Les Fonts amb aforament limitat.

Comunicat Garrinada

Entrevista de Ràdio Argentona al president de la Garrinada

En aquesta entrevista a Ràdio Argentona, el president de l'associació, Eloi Campos, explica que ha estat una decisió complicada però natural, presa consensuadament i des de la responsabilitat. En referència al cicle de concerts Campos avança que es vendran entrades perquè aquest format amb aforament limitat sigui financerament viable. En aquest sentit, ha assegurat que les entrades tindran un preu assequible, ja que no hi hauran gaires entrades i volen garantir l'assistència de qui les compri. Finalment, ha afirmat que aviat confirmaran les actuacions i punt de venda de les entrades anticipades.