Argentona es prepara per viure el "Sant Jordi a casa"

El 23 d'abril sonaran els llibres pels carrers de la vila

Sant Jordi 2020 A casa

En un Sant Jordi sense gent passejant, des de l'’Ajuntament d’Argentona s’han proposat apropar als vilatans l’essència d’aquesta celebració realitzant un petit homenatge als llibres i, per això, necessita la col·laboració dels argentonins i argentonines. Només demanen que tothom qui ho vulgui escolli un petit fragment d'un llibre i us graveu mentre el llegiu.

La gravació ha de ser un àudio de com a màxim 30 segons, i s'ha d'enviar per Whatsapp al telèfon d’urgències literàries de la bibliotecària de la vila, la Gemma Bravo, indicant el títol i l’autor. El telèfon és el 657597694.

Argentona St Jordi Confinat

El consistori escamparà aquest recull de lectures pels carrers de la vila i ho farà a través dels altaveus de la furgoneta que fa servir per als avisos a la ciutadania. Durant la Diada de Sant Jordi, només haurem d’obrir les finestres o sortir al balcó i gaudir del so dels llibres.

Activitats i propostes virtuals

Al llarg de la setmana, s'han organitzat diverses activitats i propostes virtuals per commemorar la diada. La biblioteca municipal d'Argentona ha preparat una sèrie de propostes i activitats virtuals per tal de celebrar i commemorar la festa de Sant Jordi adaptant-se a les circumstàncies excepcionals en què ens trobem aquestes setmanes.

Fa uns dies la biblioteca va posar en marxa un concurs de fotorelats, i aquesta setmana van preparar una conferència a través del Live d'Instagram de la biblioteca on en Toni Marí va parlar de llibres sobre la Terra Mitja, el món fantàstic que va donar a conèixer J.R.R.Tolkien en la seva obra.

Devivaveu&Família acosta Contes d'estar per casa, que es podran anar veient tant a l'Instagram com al Facebook de la biblioteca municipal.
Aquí en teniu una mostra:

La Mostra d'entitats, que s'havia de celebrar el proper dissabte 25 d'abril, s'ajorna fins l'any vinent