Imprimir aquesta pàgina

El Petit de Cal Eril, a la nova temporada de La Sala

Els abonaments i entrades per a veure qualsevol dels espectacles es posaran a la venda dijous 17 d'octubre a partir de les 16 hores

El Petit de Cal Eril

La regidoria de Cultura i Festes ha presentat la temporada d'espectacles que d'octubre a desembre pujaran a l'escenari de La Sala d'Argentona. En aquesta ocasió la programació comptarà amb tres espectacles principals, i s'iniciarà el 25 d'octubre amb "Federico García", una proposta de teatre, música i dansa amb el segell de Pep Tosar. El 15 de novembre arribarà un concert de pop folk amb El Petit de Cal Eril i els temes del seu darrer disc, "Energia Fosca". D'altra banda, el 6 de desembre serà el torn de "Lapònia", una comèdia amb Roger Coma, Meritxell Huertas, Meritxell Calvo i Manel Sans al repartiment.

El cartell per al darrer trimestre de l'any a l'equipament argentoní es completa amb dos espectacles familiars de Xarxa d'Argentona: els concerts d'Argentona Cor de Gòspel, en què celebraran el seu desè aniversari (el 23 de novembre), i el ja tradicional concert de Nadal de la Big Band Jazz Maresme & Erwin Seerutton (el 13 de desembre). A més a més, el programa Anem al teatre tornarà a acostar les arts escèniques a més d'un mil·ler d'alumnes de les escoles d'educació infantil i primària d'Argentona.

Com pots aconseguir la teva entrada o abonament?

El proper dijous 17 d'octubre, a partir de les 16 hores, es posaran a la venda les entrades i abonaments per aquesta temporada, bé a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona o des del web entrades.argentona.cat. La compra anticipada permetrà als espectadors gaudir d'un descompte del 25%, i pel que fa a l'abonament, el descompte serà del 40% sobre el preu dels tres espectacles de capçalera ("Federico Garcia", el concert d'El Petit de Cal Eril i "Lapònia". També estaran disponibles a taquilla des d'una hora abans de l'inici de cada actuació.

Un bon sopar abans o després del teatre

Com ha estat habitual en les darreres edicions, Argentona Es Mou torna a col·laborar amb la temporada d'espectacles de La Sala. Diversos establiments de restauració oferiran, la mateixa nit de l'espectacle, descomptes i promocions als clients que disposin d'entrada a La Sala.