El Quadis rep el cuer, i l’equip femení del CN Mataró visita el “Medi”, segon classificat

Els dos equips tenen compromisos de nivell ben diferent i també amb canvi notable respecte els de la setmana passada

Waterpolo Quadis Mataró - Navarra

En la segona jornada de la segona volta de les Divisions d’Honor, que es disputa aquest dissabte, els dos equips del Centre Natació Mataró tenen compromisos de nivell molt diferent i que també canvia notablement dels que van tenir la setmana passada.

El Quadis CN Mataró, que és el 5è classificat de la lliga, després de l’agònic triomf de la setmana passada a Sant Andreu, té un partit fàcil a casa, ja que rep l’Echeyde de Tenerife, que és el cuer i encara no ha puntuat. El partit es juga en horari poc habitual, a les 16:15 hores del dissabte.

A la primera volta l’equip mataroní va guanyar a Tenerife per 5 a 11 i la temporada passada aquí a Mataró es va guanyar per 18-3. L'última vegada que un equip canari, el Martiànez, va guanyar a Mataró va ser la temporada 2006-07.

Gran partit a Barcelona entre el primer i el segon de la lliga femenina

En canvi l’equip femení del Centre Natació Mataró, que és líder i la setmana passada va superar amb facilitat el cuer, aquesta vegada té un dels partits més complicats que l’esperen fins al final de la fase regular. Visiten, el dissabte a les 12 hores, la piscina Josep Vallès de Barcelona on el rebrà el CE Mediterrani, el segon classificat, on juga la mataronina Roser Tarragó i també  Clara Espar, la germana d’Anni la jugadora de l’equip mataroní. L'equip de Sants està imbatut a casa seva on hi va caure el CN Sabadell per 11-10.

Waterpolo CN Mataró - Mediterrani

A la primera volta el CN Mataró es va imposar per 10-7 i la temporada passada també es va guanyar allà per un ajustat 9-10. De fet l’equip mataroní ha guanyat allà en les seves últimes sis visites i l’última derrota es remunta a la temporada 2009-10 i va ser per 14-9.