Primera victòria europea del CNM La Sirena

Ha superat per un clar 4-11 l'Skiff Izmailovo de Moscou

Després de la derrota en el primer partit jugat el dijous davant el Kirishi, avui divendres l'equip del Centre Natació Mataró La Sirena ha tastat per primera vegada la victòria a la màxima competició europea, derrotant l'altre equip rus, l'Skiff Izmailovo de Moscou per un contundent 4-11, que indica clarament la superioritat de l'equip mataroní, que ha fet el més clar que es pot fer per guanyar un partit; guanyar tots els quarts.

Després d'un primer quart igualat tancat amb avantatge de La Sirena per 2-3, al segon l'avantatge ha augmentat fins als tres gols del descens (4-7) i en els dos darrers la defensa mataronina ha estat perfecta i Amy Carlson sota pals també i amb dos parcials de 0-2 s'ha arribat a aquest 4-11, destacant la tasca golejadora de Ciara Gibson i de Clara Cambray.

Sirena-Rubí

SKIFF IZMAILOVO MOSCOU - CN MATARÓ LA SIRENA 4-11

IZMAILOVO: Ustupkina, Kiseleva, Borisova, Ryabeva, Kotandeyna (1), Andreeva, Beckranova, Khoporova, Krandeeva (2), Savistkaya (1), Babyksina, Serzantova.
CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Ariana Gragnolati, Ona Meseguer (1), Angela Winsantley, Alysa Turza, Alba Bonamusa, Clara Cambray (3), Ciara Gibson (5), Marta Bach (1), Zoila Quesada, Aina Bonamusa, Laura López (1).
PARCIALS: 2-3, 2-4, 0-2, 0-2.