L'equip femení del CN Mataró de triatló es manté a la 1a Divisió Estatal

En canvi l'equip masculí no pot conservar la 2a categoria estatal en l'última prova disputada a Sevilla

Un grup de 20 triatletes el CN Mataró es va desplaçar a Sevilla el cap de setmana del 12 al 14 d'octubre per disputar l'última jornada de la Lliga Estatal de Clubs 2018, amb l'objectiu de poder mantenir les seves categories, la de 1a les noies i la de 2a els nois. Elles ho van acabar aconseguint, però ells no.

181016Tr_FemeníCNM

Dissabte es va disputar el Campionat de Clubs. En categoria femenina la competició va anar força bé i amb un equip sense baixes es va poder acabar en la 9a posició dels 15 equips de primera, sumant així uns bons punts per mantenir-se en la categoria. Les més destacades van ser Alexandra Cassan, amb 1:03:40, Claudia Luna, amb 1:04:15, i Julia Raja, amb 1:06:04. Van completar l'equip Maria Andreu, Judit Zaragoza, Aida Fàbrega, Ivana Peralta, Jèssica Brillas, Núria Bruguera i Joana Martínez.

En l'equip masculí la situació era diferent, i moltes baixes per diferents raons van complicar la situació per obtenir la permanència. En una cursa molt exigent, el més destacat va ser Oriol Gili, amb 59:01, seguit per Ivan Roca, amb 59:21, i Vicenç Castellà, amb 59:32. Després arribarien Antolí Fauria, Luis Diogo, Oriol Bruguera, Quim Nicolau, Adrià Parra i Adrià de Moya. Per equips no es va poder passar de la 13a posició, quedant en 11è lloc de la general i en una situació molt delicada abans de la prova de relleus mixtos del diumenge.

El diumenge es va disputar el Campionat d'Espanya de relleu mixt, en un nou format que es pretén que sigui disciplina olímpica. Cada equip el formen 4 components, 2 nois i 2 noies, que van sortint alternativament, cobrint cada un d'ells la distància d'un mini triatló de 300 m, 5 km i 1,5 km.

181014Tr_Relleumixt

Per part del Centre van sortir Alexandra Cassan, Ivan Roca, Claudia Luna i Oriol Gili, amb els nois jugant-s'hi molt per mantenir-se a la segona divisió. Van aconseguir la 26a posició de la competició elit amb un temps total de 1:26:42. Després de la prova les noies acabaven en 10è lloc final de la 1a divisió, mantenint la categoria, però els nois van finalitzar en el 12è lloc sent el primer equip que perdia la categoria. La temporada vinent s'haurà de lluitar en la promoció per tornar a pujar a 2a.

181014Tr_MasculíCNM