El CN Mataró La Sirena s'estrena a Europa amb derrota

El conjunt mataroní va perdre 15-10 amb el Kirishi rus i avui buscarà la primera victòria davant l’Izmailov de Moscou

Sirena-Rubí

El CN Mataró La Sirena va debutar a l’Eurolliga perdent 15-10 davant el Kinef Kirishi rus en el partit de la fase de grups que està disputant aquests dies a Hongria. Les mataronines van aguantar molt be al rival fins a mitjans del tercer període, quan el potencial ofensiu de les russes va marcar el punt d’inflexió.

La Sirena no va poder frenar l’atac rus i un cop es va que quedar sense encert de cara a porteria les opcions de victòria van volar. A banda d’Ona Messeguer, amb 2 gols, i Laura López amb 3, el conjunt mataroní va tenir dificultats per definir de cara a porteria. Avui el conjunt entrenat per Florin Bonca s’enfrontarà a l’Izmailovo de Moscou, en un partit on Ona Messeguer és dubte després de lesionar-se ahir.

KINEF KIRISHI - CN MATARÓ LA SIRENA 15-10

KIRISHI: Karnauk, Zubkova (2), Prokofyeva (2). Simanovich (4), Kurichkina (1), Krimer, Balai, Sorokina, Iakussheva, Khokhriakova (2), Ivanova (2), Rizhkova (2).
CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Ariana Gragnolati (1), Ona Meseguer (2), Angela Winstanley, Alba Bonamusa, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (2), Marta Bach (1), Zoila Quesada, Aina Bonamusa, Laura López (3), Jènifer Lorente.
PARCIALS: 3-1, 3-4, 5-2, 4-3.

A l'altre partit: Hungerit Szentes - Skif Izmailovo Moscou 11-6.