El Joventut pateix, però suma el sisè triomf consecutiu

El Vendrell ha plantat cara per cedir només de dos gols en un partit sempre dominat pels locals

El Joventut Handbol Mataró ha tornat a patir força per poder mantenir la seva ratxa positiva d'imbatibilitat que s'allarga ja a nou jornades, però ha acabat superant el Vendrell, cosa que li permet continuar a la tercera plaça del seu grup de la 1a Estatal.
S'ha de dir que l'equip groc-i-negre en les dues setmanes posteriors a les vacances ha carregat molt als entrenaments per poder afrontar amb garanties la segona volta del campionat, i això ha afectat notablement a la guspira de l'equip i també a l'amplitud dels marcadors dels dos darrers partits que, en altres moments s'haurien pogut guanyar amb més solvència.

mataro-vendrell

Igual que va passar el dissabte passat davant el Gavà, i altre cop contra un rival de la zona baixa de la taula, com és el Vendrell, al qual s'havia guanyat amb claredat el primer partit de campionat a la seva pista, l'equip mataroní no ha fet un bon començament de partit, mancat ara mateix de la velocitat ideal, i quasi durant tota la primera part el marcador s'ha mantingut igualat. Però en els darrers minuts d'aquest primer temps la defensa i la porteria locals s'han entonat i al descans el Joventut ha pogut arribar amb un 18-13 favorable que deixava el partit molt ben encarat.

mataro-vendrell

Però no ha estat així, i a la represa l'equip vendrellenc ha plantat cara en tot moment al ritme de l'equip local i a poc a poc, enmig d'una bogeria de partit (21 gols en el darrer quart d'hora) ha anat remuntant la diferència adversa fins a posar-se a un sol gol quan faltaven tres minuts (34-33). La reacció ha vingut de la mà de Toni Busquets que amb dos gols ha tornat a portar la tranquil·litat, i la victòria s'ha quedat a casa.

mataro-vendrell

JOVENTUT MATARÓ - VENDRELL 36-34

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Alberto Ruiz porters; Jan Bonamusa (3), Marc Martínez (3) Dani Aguilera (1), David Pedragosa (4), Guillem Fàbregas (2), Bernat Muñoz (7), Berenguer Chiva (3), Toni Busquets (5), Eric Martínez, Roc Segarra (1), Àlex Bosch (1), Marc Castilla i Bernat Bonamusa (6).
VENDRELL: Olivares, Cantero (1), Calbet, Ivern, Bofarull (7), JM Fernàndez (1), Monroy (13), Malivern (4), Mario Fernàndez, Carrero (2), Cardona (4), Sànchez (2), Trillas.
PARCIALS CADA 5': 3-3, 6-5, 10-9, 12-11, 13-12, 18-13 descans; 22-16, 24-20, 26-23, 29-26, 33-30, 36-34.