Pol Blanco, la festa més variada

Ell és Dj Hochi, un dels punxadiscos residents al Clap

  • Laia Mulà // Foto: Daniel Ferrer
  • Dijous, 25 Gener 2018 11:23

Perfils 2017/2018, perfils-pol blanco

En Pol Blanco és en part responsable d'algunes de les nits més festives de Mataró gràcies les seves sessions plenes de ritmes variats. Més conegut com a Dj Hochi, és un dels punxadiscos residents a la Sala Clap i es considera un discjòquei eclèctic que punxa “qualsevol estil musical”. Considera que “és avorrit escoltar el mateix estil a totes hores” i per això opta per fer anar la música cap a un costat o altre en funció “dels ànims i de l'evolució de la nit”. Des del seu punt de vista, darrerament al Clap hi està havent una renovació del públic i per això es decanta perquè en una mateixa sessió sonin “hits que sonen a la ràdio, cançons virals, música alternativa, reggae, rock, i molt més”. L'important és, però, “que com més variada sigui la música, millor ens ho passarem”, relata.

En Pol va descobrir el món dels discjòqueis amb només 13 o 14 anys. Va començar com a aficionat a casa seva i després va començar a fer-ho “a casaments, sopars d'empresa o festes majors”. També va formar part de The Fool Monkeys, un grup de quatre punxadiscos que va omplir de festa i ritmes molts espais de Catalunya. El grup es va dissoldre però en Pol va continuar amb el seu projecte en solidari com a Dj Hochi. A més de punxar a Mataró, en Pol ofereix habitualment sessions a La Mirona de Salt, entre altres sales.

Aquesta no és la seva única feina perquè també té un taller de serigrafia a Mataró on estampa samarretes amb dissenys propis i una empresa de gestió de patrimoni de la Roca del Vallès. Té clar que no vol dedicar-se a punxar a temps complert per evitar cremar-se de la vida de nit i ser discjòquei durant molts anys més.

“Abans era casteller dels Castellers de Mollet "

Amb camisa de color blau marí
Tot i no viure a Mataró és un capgròs indiscutible perquè és casteller dels Capgrossos de Mataró des del 2012. Encara que conciliar els horaris nocturns al Clap amb les actuacions al migdia dels Capgrossos és molt complicat, assisteix a totes les diades castelleres i participa d'una posició castellera físicament molt exigent. “Era casteller dels Castellers de Mollet però en començar a estudiar al Tecnocampus, vaig conèixer els Passerells del Tecnocampus i després vaig passar als Capgrossos de Mataró”.

APUNTS
Defineix-te: Mandrós, creatiu i friqui
Un llibre: El Hobbit
Una pel·lícula: Les d'Indiana Jones
Un viatge: El Vietnam o Centreamèrica en bicicleta
Un repte: Dur a terme els projectes que em plantejo
Un somni: guanyar la Redbull 3Style, competició de Dj
Un referent: Dj Plan B, amb qui punxo dissabte al Clap