Sàtira política i univers propi

Pau Riba + De Mortimers se citen al Clap el dia dels innocents i en el seu xou nadalenc anual

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dimecres, 27 Desembre 2017 00:00

Cultura 2017, pau riba
Pau Riba + De Mortimers presenten Jisàs de Netzerit o Capítol Zero de la Guerra de les Galàxies, un concert transgressor, transgalàctic i transvocàlic. L'espectacle està narrat amb el que la formació anomena 'Que-te-lé', un dialecte del català afectat per un desplaçament de les vocals un punt a la dreta. El grup oferirà l'espectacle a la Sala Clap el dijous 28 de desembre a les 21h a un preu de 12 euros l'entrada anticipada i 15 euros en taquilla.

2000 anys abans i després
L'espectacle proposa també una sàtira política a mig camí entre el monòleg i el show de pallassos, a més d'un divertit i innovador recital de nadales tradicionals. Com ja és d'esperar venint de Pau Riba i els seus companys, es tracta d'un espectacle diferent en què, entre la vida de Jesús, ocorreguda ara fa 2000 anys, i la de Jisàs, que succeirà d’aquí a 2000 més, ironitza sobre els avatars i els protagonistes de la més rabiosa actualitat política i social.

Cultura 2017, pau ribaL'episodi 017

El concert proposa un espectacle polític entorn l'emperador Meroenu Rejúo (Mariano Rajoy) i la seva portaveu davant l'èxit rotund del Rifiríndam per la indipindinçoe que deien que no s'arribaria a celebrar. Sota el títol EPISODI 017 EL REFIRÍNDAM PER LA INDIPINDINÇOE, el xou abordarà també les vacil·lacions de l'alcaldessa Ede Colea (Ada Colau), les manifestacions multitudinàries, les peripècies transnacionals de les urnes vingudes de l’altre costat de la ciutat o les batusses de la súper policia estatal contra els mossos, entre altres.

La cita de Pau Riba amb Mataró per Nadal es remunta a fa 17 anys i es va fer a Privat abans d'aterrar al Clap