Jazz per fer el vermut, per ballar i per delectar

Triple cita del cicle 'A la vora del jazz' al Celler Castellví, al Clap i al Casal l'Aliança

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 08 abril 2016 00:00

Cultura 2014/2015, big band jazz perico sambeat

El cicle 'A la vora del jazz' començava diumenge passat amb un concert-vermut al Pati del Cafè Nou i prossegueix aquesta setmana amb tres cites i un triple format, senyal de la polivalència estilística que marca la programació del festival. La primera cita torna a ser amb l'hora del vermut, que per alguna cosa està de moda.
 

El Celler Castellví ofereix el seu entorn immillorable per acollir la mú­sica de Shu Shu, un trio que pro­posa un viatge pels clàssics del jazz, el soul i el funk. El mateix dis­sabte, però al vespre, la cosa evoluciona al Clap cap a la parentela més ballable d'aquesta música.

Ja fa mesos que els balladors de swing de la comarca s'organitzen per fer ballades i en aquesta ocasió repetiran amb Shakin'All i els seus ritmes frenètics i ortodoxes a la vegada.

Cita d'envergadura
Per dijous que ve hi ha la primera gran cita d'envergadura del festival, amb el concert de la Big Band Jazz Maresme al costat d'una eminència com és el saxofonista Perico Sambeat, un dels millors instrumentistes del país.