Imprimir aquesta pàgina

Tret de sortida al Músiques Tranquil·les

Disset propostes minimalistes i acurades conformen la cartellera de l'onzena edició del festival, que se celebrarà entre el gener i el març en quatre espais de la ciutat

Cultura 2014/2015, Anna Roig concert

La veu dolça i la posada en escena minimalista d’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, donen el tret de sortida al cicle Músiques Tranquil·les aquest cap de setmana. El grup enceta un certamen que arriba a la seva onzena edició amb disset concerts en cartellera i la cançó d’autor com a denominador comú.

Així, entre el 22 de gener i el 18 de març, El Públic, el Teatre Monumental, El Cafè de Mar i la Sala Clap veuran passar artistes tan coneguts com Roger Mas, Cris Juanico o Joan Miquel Oliver i d’altres d’emergents com Núria Graham, Sílvia Tomàs o Ramon Mirabet.

L'Ajuntament de Mataró, El Públic, El Cafè de Mar i la Casa de la Música consideren que les propostes presentades són “d’alta qualitat” i que el certamen inclou projectes minimalistes i acurats que permeten construir un cartell ric i divers”.  

Ciutat 2014/2015, Sol i menta
Sol i Menta
Un espectacle complet i desenfadat que incorporarà música, però també circ per omplir El Públic de poesia i música de la mà de Sol i Menta, aquest diumenge (20:30h). Una de les bandes locals més actives que presentarà el seu darrer disc, ‘Nit Boja’, però que aprofitarà també per buscar la intimitat en moments del concert i deixar entrar el teatre a l’espectacle.

Cultura 2014/2015, Silvia Tomas
Sílvia Tomàs
Acompanyada de Guillem Boada al teclat i Mateo Martínez a la guitarra flamenca, Sílvia Tomàs presenta el seu darrer treball, ‘Carta a Kobane’, una obra en la qual la cantant s’obre sentimentalment i deixa fluir totes les seves emocions i vivències, alhora que apel·la a la responsabilitat mitjançant la crítica. Al Cafè de Mar dijous dia 28 a les 21:30h.