Gigatron i Los Chichos: Remat final de renom a Cirera

Els concerts de divendres i diumenge són el colofó de la festa de barri amb més múscul del calendari

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 30 Agost 2018 10:59

Ciutat 2017/2018, Festa de Cirera

Ja fa sis dies que a Cirera estan de Festa Popular però encara queda la cirereta final. I aquest any amb més nom que mai. El barri mataroní ha consolidat la festa més potent del calendari i aquest 2018 concentra en el segon cap de setmana dos noms d'evident preponderància sobre tota la resta de programació, que manté tots els ítems que fan única aquesta cita. Gigatron el divendres i sobretot Los Chichos diumenge prometen omplir a vessar el pati de l'Escola Cirera, icònic recinte dels grans actes de la festa. La doble cita és molt esperada, per a dos públics ben diferenciats i són la gran aposta de la comissió de festes per aquest any.

Anem a pams. De divendres a diumenge. Tres dies d'alt voltatge. Avui divendres el protagonisme és pel tríptic habitual que conformen el Cirera Rock i el concert final per una banda i les Havaneres per l'altre.

Los Chichos

Los Chichos, un grup de culte per diferents generacions

Grups de culte

En aquesta ocasió el concert posterior al concurs de bandes emergents porta a Mataró un grup conegudíssim com Gigatron. És un grup de culte que es va fer famós durant la dècada a la segona meitat dels noranta per un toc humorístic de burla respecte als cànons i l'estètica heavy, partint d'aquest univers musical. Per qui pateixi pels tremolors acústics, el grup Altamar cantarà Havaneres a la plaça d'Antonio Machado.

Gigatron, després del Cirera Rock

Dissabte serà intens a l'Escola Cirera. Gimcana, concurs de disfresses, i ballada de lindy hop escalfaran l'ambient abans de la sessió del Cocodrilo Club. Ja fa anys que a Cirera confien en Albert Malla per fer ballar la concurrència amb clàssics de tots els temps.
Diumenge, la traca final

Tot desembocarà a diumenge: Caminada, Jocs d'aigua, el típic dinar a base de Potaje Rociero abans d'un "Demostra el que vals" per a nens i la nit de rumbes que tindrà quota mataronina amb Oscar Torres i quota podríem dir que internacional amb Los Chichos. El grup preferit d'una generació sencera, pare d'algunes de les rumbes flamenques més ballables, serà a Cirera per omplir i entusiasmar el pati de l'escola. Un concert "remember" en tots els sentits, molt esperat. Acabat el recital, focs d'artifici. I la festa s'haurà fos.