Més punts de recollida de cartes dels Missatgers Reials

El llaüt Sant Ramon els portarà fins a Mataró aquest dissabte 31 al matí

  • Mireia Biel // Foto: cedida
  • Dijous, 29 Desembre 2016 00:00

Cultura 2014/2015, patges

L’arribada dels Reis Mags de l’Orient és cada cop més a prop i és per això que la ciutat ja es prepara uns dies abans per rebre els seus missatgers. El dia 31 de desembre al matí, el Port de Mataró veurà com el llaüt Sant Ramon porta fins a la ciutat els tres Missatgers Reials de Ses Majestats, que durant tota la setmana s’ocuparan de recollir les cartes dels nens i nenes de la ciutat, enguany a més indrets de la ciutat que mai.

Gospelsons, com ja va sent tradició, amenitzarà un matí d’emocions i activitats mentre s’espera que arribi el vaixell que, amb fum de colors, anunciarà la vinguda dels tres Missatgers Reials, que un cop desembarquin, oferiran un discurs als assistents.

Hi ha tres dies establerts per entregar les cartes: els dies 2, 3 i 4

Més punts de recollida

Però més enllà del dia 31, els Missatgers Reials seguiran recollint cartes els dies 2, 3 i 4 de gener a diversos punts de la ciutat. El més cèntric és el de la Plaça Santa Anna, on en horari de matí i tarda es podrà donar la carta al missatger perquè la faci arribar als Reis, i també s’oferirà un taller de fanalets.

Els Missatgers Reials també rebran les cartes a diferents punts de la ciutat: AV Camí de la Serra, AV L’Havana i Rodalies, AV La Llàntia, Pati de Can Marchal, Casal de Barri Les Esmandies, CC Pla d’en Boet, AV Vista Alegre, AV Cirera, AV Via Europa, CC Molins, CC Rocafonda, C. de Llauder cantonada amb Sant Valentí, Parc del Palau, Pl. D’Isla Cristina i al Mercat de la plaça de Cuba. Els punts de recollida es poden consultar en un mapa interactiu a la web municipal.