Cronopis escenifica un cabaret a l’aire lliure per reclamar un nou espai

500 persones donen suport al col·lectiu a l’espera de trobar una solució que doni continuïtat al projecte

  • Mireia Biel
  • Dimecres, 08 Maig 2013 10:34

Cronopis

500 persones van gaudir del cabaret a l’aire lliure que Cronopis va organitzar diumenge passat al passeig marítim per reclamar un nou espai. L’espai de circ continua pendent de l’inici de les obres del seu recinte al Carrer Churruca i confien a trobar una solució per continuar el projecte en una nova ubicació.

 

Cronopis2


Amb un futur més que incert al davant, els artistes residents a Cronopis van voler ensenyar el seu projecte a la ciutat mitjançant un cabaret a l’aire lliure. Des de l’espai de circ asseguren “estar encara preocupats pel futur”, dues setmanes després de fer pública la seva situació. Cronopis desapareixerà del seu recinte, al carrer Churruca, per culpa d’unes obres i, de moment, no tenen un nou espai on continuar realitzant les seves activitats. Amb l’objectiu de posar en valor la seva tasca, “hem volgut ensenyar la feina que s'està fent i aprofitar-ho per reclamar un nou espai”.

 

Expectació
La posada en escena del cabaret a l’aire lliure i el desplegament d’estructures aèries va despertar expectació entre els que es passejaven a prop del mar. Mig miler de persones van gaudir d’un espectacle realitzat per artistes residents a Cronopis en el qual s’hi van poder veure tècniques diverses com malabars, perxa xinesa, roda cyr o teles aèries.