Òrfic: un nou espai per a l'art a la ciutat de Mataró

L'espai està situat a l'interior de la Destil·leria

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 13 Maig 2019 09:17

Cultura 2019, Orfic destileria

Òrfic és un espai de creació i educació artística que té la finalitat de generar noves pràctiques i un pensament crític al voltant de les arts contemporànies, a càrrec de l'artista Pia Sommer. Una oficina de projectes, una sala de classes, un lloc de recerca i un laboratori d'experimentació.

Els tallers

Aquest mes de maig, obre les portes amb dos tallers per a joves i adults: el 18 de maig comencen el Taller de Paissatge Sonor (d'11 a 13 h) i el Taller d'Escriptura de Poesia i Experimentació (de 17.30 a 19 h). El primer és una invitació a submergir-se en un laboratori de so i fomentar una escolta activa, ensenyar les qualitats del so pel que fa a freqüència, vibració i ressonància, i servir de guia cap a les pràctiques existents d'art contemporani. En el segon, podreu aprendre tècniques escripturals i de lectura com ara el vers lliure, cal·ligrames, lletrismes o cadàvers exquisits, entre altres pràctiques.

Compartir l'art

L'espai també vol convidar els artistes de Mataró i rodalia a realitzar propostes de tallers, cursos, presentacions o altres activitats, amb la idea de lliurar a la comunitat educació artística de qualitat. Els seus eixos de treball són el so, la plàstica, l'escriptura i els nous mitjans. També hi ha oberta una plaça per compartir l'oficina òrfica i està disponible per rebre propostes.

Més informació

Camí Ral, 282 (Destil·leria)
facebook.com/orficoffice
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
WhatsApp: 658 805 720